Follow by Email

lauantai 27. lokakuuta 2012

And so it begins...

Kaupassa

Pitäisi varmaan oikeasti aloittaa kirjoittamaan jostain menneisyydestäni, mutta nyt kaikki alkaa tästä päivästä ja kauppareissusta.

Olin rakkaan puolisoni kanssa kaupassa ihan tavallisilla ruokaostoksilla. Siinä samalla katselin vaatteitakin vähän - turhaan, sillä ei marketeista minun kokoiselleni löydy mitään. Lastenkokoja myyvät, kun ne menee varmasti kaupaksi. Vaateosastolta siis ruokaosastolle, miksi koko kauppaan mentiin. Ruokatarpeita hakusessa edes muutamaksi päiväksi, mutta se on muuten täällä Lohjalla vaikeaa. Jollei ruoka-ainesten päiväys ole jo mennyt vanhaksi, niin ainakin se päiväys vetelee viimeisiään, eli täällä Lohjalla eletään kädestä suuhun systeemillä. No löytyi sieltä jotain, kun oikein kovasti etsi. Etsiä saikin, kun niin moni asia oli muutenkin sijoitettu aivan epäloogisesti ties minne ja pyöriä sai kuin väkkärä.

Lopulta ostosten kanssa kassalle, jee. Ärtymys oli jo korkealla, mutta ei se v-käyrä laskenut ainakaan siitä ukkelista kassalla. Siinä se äijä seisoi kädet taskussa rapsutellen varmaan omia perintökalleuksiaan, eikä hievahtanutkaan väistääkseen, että päästäisiin laittamaan meidän ostoksia kassan hihnalle. Vaan olihan sedällä suuret ostokset, kun sitä kaljapäkkiä ei muuten saanut liikkeelle kuin lattialla potkien. Eikä muuten meinattu päästä pakkaamaankaan ostoksiammekaan, kun setä jäi siihen hieromaan sen päkkinsä kanssa vielä kassan jälkeenkin. Ärrr-ärrr.

Jotta ei olisi heti alkuun pelkkää valittamista ja ruikuttamista, niin todettakoon, että kotimatka sujui hyvin ja nopeasti, vaikka Lohjalla ollaankin. Ja nyt ollaan kotona, olo on ihanan rento ja kiukku on laantunut, jos tuota nyt voi kiukuksi edes sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.