Follow by Email

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Naisen survival kit

Itsekin aikanaan pidin suurena mysteerinä naisen käsilaukkua ja sen sisältöä. Mitä kaikkea siihen voikaan mahtua saati mitä sieltä todellisuudessa löytyy. Sori kaikki naiset, nyt paljastuu jonkin asteinen totuus tästäkin myytistä. Kippasin tuon omani meidän (lakanalla suojatulle) snookerpöydälle ja tässä tulos:

Perussettiä

Lompakko ei todellakaan kulje taskussa pullottamassa rumasti, vaan se on jo yksistään syy kantaa käsilaukkua mukanaan. Lompakossa löytyykin sitten normi pankkikorttien lisäksi asiakaskortteja moneen liikkeeseen, jotta tyttö voi shoppailla ja hyödyntää alennuksia minkä kerkiää. Lehdistökortti avaa joitakin ovia, mitkä muuten ehkä jäisi muutoin avaamatta.

Muotia, meikkejä, matkoja, majoittumisia, lääkkeitä, ruokaa ja toivoa varakkaasta tulevaisuudesta
Meikkejä tuolta löytyykin sitten melkoinen kasa; silmämeikkiä, meikkivoiteita, huulipunaa muutamaa eri sävyä, kynsilakaa, tuoksuja ja rexonaa, jotta mahtuu mukaan. Edellisten kanssa yhteistyössä toimivat tilanteessa kuin tilanteessa meikkisiveltimet, harja ja peili, joita ilman ei tule toimeen.

Lääkekaapissamme saattaa olla enemmän kaikenlaista, mutta kyllä näilläkin alkuun pääsee. Päänsärky, haavat, flunssa, yllättävä ripuli, laktoosi-intoleranssi, kurkkukipu, närästys, nuha, allergia ja mieheys - niihin nyt ainakin löytyy apu tuolta lääkintäosastosta. Ja lisäksi on matkassa astmakohtausta varten tarvittavat lääkitykset.

Yhteydet, facebook sun muut hoituvat tuolla pinkillä luurilla. Joo, on se kotomainen, mutten ihan ole tyytyväinen mokomaan. Tosin hyvän värinen luuri se on, joten kelvatkoon nyt toistaiseksi.

Hammastikut ja xylitol- purukumia pitää olla matkassa, jotta pysyy suu raikkaana läpi päivän. Parit varasukat tilanteeseen, kun päällä oleva varustus pettää. Mittanauha, se toimii niin rautakaupassa kuin mekkoa tilatessa vaikkapa nettikaupasta. Sillä mittaa kummasti niin vyötärön ympäryksen kuin ilmastointiventtiilin halkaisijan. Kuvasta puuttuu vielä Leatherman-tool, jonka olen poistanut paljon lentomatkustamisen takia. Samassa yhteydessä on näemmä jääneet pinsetitkin pois.

Tämmöistä on minulle kertynyt 2,5 vuoden aikana siitä, kun ryhdyin käsilaukulliseksi. Apua tuolta löytyy moneen tilanteeseen, joten miesväkikin ihan rohkeasti kysymään vaan tyttöystävältä tai vaimolta apua ongelmaan tien päällä. Apu voi olla lähempänä kuin uskoisikaan.


1 kommentti:

  1. Ihan hyvää settiä. Ruuvimeisseli puuttuu mut se leatheri kyllä korvaa kaiken vaikka oletkin poistanut. Me kerran yhen Annin kanssa oltiin baarissa kaffilla tai no pubi se on mut anyway niin leväytettiin kassimme kans baaritiskille kun joku alko ihmettelemään että mitä ihmettä me kannamme mukanamme. Siitä olis pitäny saada kuva heh. Naisen käsilaukusta todella löytyy mitä ihmeellisimpiä tavaroita mutta apu on aina likellä jos hätä on suuri :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.