Follow by Email

lauantai 23. helmikuuta 2013

Vaatteita, aikuisten kokoja kiitos

Näin kevään kynnyksellä tulee aina hirmuinen hinku hankkia jotain kivaa uutta vaatetta. Löysin netistä aivan ihanat Niken nilkkurit koroilla - vihreät. Kengille kaveriksi haeskelin Cellbesin vihreän mokkatakin. Ihanat keväiset värit, joten ei muuta kuin tilaamaan. Nilkkureita ei tältä mantereelta löydy minun kokoani, joten sinnikkäänä etsijänä löysin dollarihintaiset. Vaan kun olin tilaamassa, oli nuo vihreät nilkkurit jo poistettu koko valikoimasta. Se siitä sitten, unohdetaan vihreät niin kenkien kuin takin osaltakin.

Tilausta sisään korkonilkkureista, jotka ovat valkoiset ja niissä on sinistä ja pinkkiä silleen hienokseltaan. Tilaus onnistuu ja varastosaldo näyttää minulle ihan riittävät noin 600 kpl. Ihanaa, nyt vai etsimään muuta väriin sopivaa vaatetta. Lindexiltä löytyy juuri samaa sinistä oleva kiva paita ja sama paita myös pinkkinä. Seuraava takaisku on, kun verkkokauppa ilmoittaa jo tilatuista kengistä, että ovat silleen niin kuin " out of stock", joten se siitä ja antaa olla koko Niken monojen, kun ei kerran onnistu. Valkoinen biker- takkikin olisi ollut hakusessa, mutta siitä en vielä ehtinyt löytää edes kokoa.

Tämmöistä tämä on näiden vaatteiden kanssa, kun on vähän isompi jalka tai muuten vähän kookkaampi. Ei löydy mitään. Pitää alkaa varmaan itse tuomaan maahan, jos vaikka sitten...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.