Follow by Email

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Apua - avioliittoni on päättymässä!

Niin se menee tässä ihmisoikeuksien takapajulassa. Avioliittolaki ei ole edennyt minnekään mm. lakivaliokunnan homekorvien vanhanaikaisten ja rasististen näkemysten takia. Oma ihana avioliittoni on siis pian tiensä päässä - ainakin toistaiseksi. Kun rakas puolisoni mitä luultavamminkin tämän kevään aikana saa vuoden täyteen tosielämänkoetta ja saa tarvittavat todistukset, jotta väestörekisteriin voidaan korjata sukupuoli asianmukaisesti naiseksi, niin tämä meidän avioliittomme loppuu. Se muuttuu rekisteröidyksi parisuhteeksi. Tuleepa sekin sitten kokeiltua.

Toivoa on kuitenkin, että vielä joskus meidän avioliittomme palautetaan takaisin voimiinsa ja sille kuuluvaan arvoonsa. Omalta osaltani tein tänään sen, minkä vain voin. Kävin antamassa kannatukseni kansalaisaloite.fi- sivuilla aloitteesta uudeksi tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi. Kovasti olen harkinnut lähteä tuohon hankkeeseen konkreettisemminkin mukaan, mutta työkiire ja sen päälle meillä on ollut kotona remontti menossa, niin en vaan ole jaksanut tai ehtinyt. Huono tekosyy näin tärkeälle asialle, mutta, mutta, mutta ja mutta. No, kannatus on nyt ainakin annettu.

Ei auta kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192


3 kommenttia:

 1. Hei. Anteeksi kun vaivaan, mutta lukisitko fb-profiilisi. Laitoin viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Eipä ole tullut syystä tai toisesta viesti perille. Eikä minulla mitenkään kovin tiukalla ole noi yksityisyysasetukset. Kokeilehan uudelleen. Voi tietysti olla, että viesti meni jollekulle toiselle Jennalle, meitä kun on moneksi sukunimeä myöten.

   Poista
 2. Laitoin viestiä. Kaveripyynnön laitoin myös, ajattelin jos se tekisi viestini näkyväksi. Jos kokeilisit, toimisiko pyynnon hyväksyminen? Voit poistaa minut sitten. Profiilisi on kai tällä samalla nimellä ja kuvanakin taitaa olla sama?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.