Follow by Email

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Koiranulkoilutuslenkkarit korkojen kera Kiinasta (中國)

No vähänks on mahtifiilis, kun on kunnolliset tennarit jalassa. Kyllä näillä kelpaa nyt koiraa lenkittää vaikka taitaa tosin olla parempi odotella ensin kesäkelejä. Walesinspringerspanielin kanssa voi olla hitusen liian rajua menoa näillä jalkineilla.

Kengät lopulta tulivat alkuhankaluuksien jälkeen. Vajaat kaksi viikkoa noilla kesti matkaa kansantasavallasta tänne pohjolan perukoille. Jouduin tilaamaan kengät maailman ääristä asti, koska paikalliset Al Bundyt eivät katso tarpeelliseksi tilata kokoa 41 suurempia. Kiinassa asustaa ilmeisesti panda-karhujen lisäksi myös isokenkäisiä tyttöjä. Ja tietenkin näistä joutui maksamaan tuontitulliakin, kun tulevat EU:n ulkopuolelta. Hintaa tuli pyöreät satanen, kun kengät toimituskuluineen olivat noin 82,- euroa ja siihen "näppärästi" netissä hoitunut tullaus ja tullimaksu noin 18,- euroa. Ei siis näin hienoista kengistä hinta eikä mikään. Ja tullauksen tehtyäni edellisen päivän iltapäivällä, oli kusti jo ovella aamu seitsemältä tuomassa pakettia.

Sporttisemmat korkkarit vai naiselliset lenkkarit?

Piti oikein vaihtaa itsekin taas vaihteeksi vähän lookkia. Punaisesta kuvan blondihiusten kautta jossain vaiheessa taas varmaan vähän pinkissimoa. Nyt kuitenkin viikko tai jotain blondina.

My name is Blond - Jenna Blond

 Ja toki vielä kuva tästäkin kauhukakarasta, kun tuli welssi mainittua kerran:

Minäkö muka kauhukakara?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.