Follow by Email

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Keskikesän kuulumisia

Kröhöm...

Voisi aloittaa vaikka tästä äänestä. Ei se hääviltä kuulosta. Soitinkin sinne kurkunleikkaajien sairaalaan ja sain puhelinajan äänihuulet operoineelle kirurgille viime torstaiksi. Homma etenee nyt ensin sillä, että viikon kuluttua on tarkastuskäynti, jolloin katsotaan miten tämä tästä etenee. Todennäköisesti jonkinlainen leikkaus on uudelleen edessä, sillä ei tämä itsekseen tästä kuntoon tule - huonommaksi menee vain. Toivon, että mahdollisimman pian, jotta pääsee taas tekemään oikeasti töitä - kesäloman jälkeen siis. Ei ole pelkoa, että lomalla töitä tekisin.

Lomalla ajelemme vaikka polkupyörälenkkejä, sillä hankimme polkupyörät kultin kanssa. Hänen pyöräilykokemukset ovat yhden käden sormilla laskettavissa ja ovat niin kaukaa menneisyydestä, että alkuun harjoitellaan lähellä ja Tour de France saa toistaiseksi odottaa. Eikä ole itsellänikään ollut pyörää sitten vuoden 1992 varsinaisesti. Olen toki ajellut laina- tai vuokrapyörillä. Uusia harrastuksia siis.

Uusi harrastus on tuo puutarhahommakin. Ikinä en ole mitään istuttanut aikaisemmin, mutta nyt täksi kesäksi on pieni yrttitarha pystytetty, köynnöksiä, tuijia, alppiruusu ja ties mitä laitettu kasvamaan tuonne puutarhaan. Muutenkin on tullut laiteltua tuota pihaa vähän oman näköiseksi. Onhan täällä sademetsässä asuttu jo liki kaksi vuotta, joten aika on tehdä puutarhallekin jotain. Sanon Lohjaa sademetsäksi, koska täällä sataa enemmäkseen ja tämä paikka on keskellä ei mitään eli metsässä.

Eipä tunnu keskikesältä, koska kevät ja kesä antoi odottaa itseään aika pitkään. Mutta koskapa juhannus on keskikesän juhla, niin kaikille hyvää loppukesää!

Meidän katupyörät. Ja kypärätkin on, vaikka eivät kuvassa näy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.