Follow by Email

perjantai 20. syyskuuta 2013

Olen äänioikeutettu taas

Näin on kahden viikon "täydellinen" puhekielto lusittu ja minulla on äänioikeus takaisin. Tosin en minä kieltoa ihan sanatarkasti noudattanut, vaikka ehkä olisi pitänyt. Alku oli taas hankalaa, ääni ei toiminut ollenkaan, mutta ihanaa oli huomata alusta asti toipumisen sujuvan täysin eri tavoin edelliseen kertaan nähden. Ei kuumeiluja, ei kurkkukipua, ei oikeastaan mitään, mistä olisi edes tiennyt olleensa äänihuulileikkauksessa. Nyt kahden viikon jälkeen ääni on oikeastaan aivan normaali. Ja sitähän se ei ole ollut puoleen vuoteen sen edellisen leikkauksen jälkeen. Ihanaa.

Se, mikä tässä ei ole sitten niin ihanaa, on tämä ääni. Se ei mielestäni ole yhtään sen kummempi, kuin oli ennen yhtään mitään kirurgioita. No en tasan tarkkaan aio mennä enää uudestaan tuohon leikkaukseen. Totean vain, että loppu hoitukoot harjoittelemalla. Ajattelin tässä jossain vaiheessa tehdä ehkä lyhyen videobloggauksen, jossa ääneni tulee sitten julki - sellaisena kuin se nyt on. En lupaa mitään enkä ala enempiä muita videoita tekemään kuin musiikkivideoita, joita Tubessa on nyt kaksin kappalein jo.

Ääntä ei uskalla ainakaan vielä alkaa rääkkäämään pitkillä puheilla tai kovalla voimankäytöllä. Tosin tänään olisin jo tarvinnut sitä voimaakin. Yhteishuoltajuuskoiraamme viedessäni eksälleni sain odotella sovitun ajan lisäksi vielä tunnin, ennen kuin hän suvaitsi saapua. Siinä teki mieli korottaa ääntä, mutta maltoin. Ihmettelen vain, miten maltoin ja jaksoin 20 vuotta tuota jatkuvaa odottelua.

Äänioikeus palasi(!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.