Follow by Email

tiistai 29. lokakuuta 2013

Töölön kongressikeskus

Kerroin taannoin omasta jälkitarkastuskäynnistäni Töölön sairaalassa kirurgin luona. Kerroin kuinka se aika aina vaan siirtyi ja siirtyi eteenpäin. Silloin jäi jopa yksi siirto kertomatta, mutta mitäpä väliä. Omalta osaltani totesin silloin, että antaa tarkastusten olla, jos kirurgilla oli tärkeämpää menoa, vaikka olin jo odottamassa siellä vuoroani. Kokous painoi enemmän hänen vaa'assaan.

Nyt rakkaan puolisoni ensimmäinen kirurgin tapaaminen alkoi jo lukuisten siirtelyiden jälkeen häämöttämään, mutta... ei sittenkään. Tänään tuli postissa lappu, että siirretty kahdella viikolla taas eteenpäin. Soitin sinne kirurgianpoliklinikan osastolle ja pätevä meriselitys oli tälläkin kertaa. Kirurgit eivät ehdi ottaa potilaitaan vastaan, sillä heillä on niin paljon seminaareja ja kokouksia sun muuta, että on nämä ajat siirrettävä eteenpäin. Joo, on se tärkeää, että pääsee vähän kollegojaan tapaamaan. Viis potilaista, jos vaikka kuolisivat tässä välissä, niin helpottaa vähän työkiireitäkin.

Ei ole vaikea havaita, missä tuo homma meni vahvasti metsään. HUS on niin syvällä pöpelikössä, että ei se sieltä taida enää oikeiden ihmisten pariin löytääkään. HUS:in voisi vaikka haudata sinne kaseikkoon. Vaikka olisi yleviä lainsäädäntöjä hoitotakuista sun muista, niin ne voi heittää sinne samaan kuoppaan, sillä jollei niitä edes yritetä täyttää saati että joku valvoisi, mitä nämä sairaanhoitopiirit puuhastelevat, niin onko mitään väliä. Valvirasta ei kait tarvitse enää tähän mitään sanoakaan - tai oikeastaan - samaan monttuun vaan, ja jos osaamisen perusteella noille kuopan kokoa arvioi, niin ei tule edes hiki kaivaessa.

Jossain metsän keskellä kaukana oikeasta elämästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.