Follow by Email

perjantai 29. marraskuuta 2013

Kirje Paulille

Terve Pauli

Tiedätkö sinä oikeasti, mitä kaikkea A......- mediaan kuuluu. On aika helppoa olla johtaja, mutta oikeasti kannattaisi olla perillä, mitä alaiset puuhaavat. Asiani koskee S_____24- palvelua, jonka chat- alueet ovat todellakin koko teidän konsernillenne häpeäpilkku. Tuonlaiset keskustelualueet olisi oltava jollakin tavoin valvottuja, mutta teidän chattinne polkee ihmisoikeuksia sen kuin kerkeää. Alueiden valvojat tekevät mitä haluavat ja rikkovat lakeja kuten parhaaksi näkevät: syrjintää, henkilökohtaisia loukkauksia, kaikkea sellaista, mistä vaikkapa työelämässä joutuisi vastuuseen, korvauksiin ja lopputilikin olisi edessä ja pian takana.  Ja jos tuo meno jatkuu siellä, tulen minäkin tekemään voitavani, että tämä tulee tietoon laajalti. Pauli, selvitäpä, onko tuo S____24 sitä, mitä sen pitäisi olla. Nykyisellään se pilaa koko konserninne maineen.

Jenna Kauppila

Keskustelualueen ja chatin oikeampi logon väri


Tuommoisen viestin laitoin ko. median isolle pomolle tänään. Miksi? No ihan siksi, että tuo suosittu chatti- sivusto on karannut totaalisesti käsistä. Sen valvojat tekevät mitä lystäävät ja rikkovat ihmisoikeuksia siinä ohimennen. Saavat tehdä sitä, koska chatti ei tuo rahaa ko.medialle. Kukaan ei valvo, mitä oikeasti tapahtuu. Mutta tuo voi lopulta viedä maineen ja rahatkin siltä. Erityisesti siellä on muutama valvoja, jotka voisivat oikeasti hankkia itselleen elämän ja lakata kiusaamasta ihmisiä. Nykyisin on kiinnitetty huomiota koulukiusaamiseen, mutta nämä koulukiusaajat saavat mellastaa ja jatkaa touhujaan erilaisissa chatti ym. palveluissa. Taitaa olla jopa suotavaa, että on kiusaajataustaa, kun alkaa chattivalvojaksi.. Heillä todellakin on vakavan laatuinen asennevamma, joka olisi saatava pian hoidetuksi jossain ammattiauttajalla. Kaiken maailman minnoja sun muita pentuja, joiden elämän tarkoitus on vittuilla oikeille ihmisille. Toivon hartaasti, että olen joskus itse siinä asemassa, että voin vaikuttaa näiden mielipuolien työllistymiseen ja voin todeta, että kiitos ei ainakaan meille. Saatan hyvinkin olla siinä asemassa jo nyt ja varsinkin tulevaisuudessa. Toivottavasti Ko.media- media ottaa onkeensa tästä edes jotain ja laittaa kuriin tämän nettimaailman kiertopalkinnon, Suoli24:n.

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Se on nyt niin, että prosessit on prosessoitu

Tänään kävin äänihuulileikkauksen lopputarkastuksessa ja se oli nyt minun prosessini viimeinen käynti yhtään missään. Käynti oli oikein onnistunut, sillä aikataulu piti - pääsin jopa puoli tuntia etuajassa sisään. Äänihuulet olivat parantuneet täysin leikkauksen jälkeen. Tiedossa tosin olikin jo, että mitään ihmeellistä äänen korkeuden muutosta ei ole tullut. Ääni on jokseenkin samnlainen kuin se oli ennen mitään leikkauksia. Mutta ääni toimii ja tuo käynti oli loppukäynti tälle yli viisi ja puoli vuotta kestäneelle transprosessille, kun laskee prosessin alkaneen lähetteen hakemisesta työterveyslääkäriltä.

Yhteenvetona voi todeta, että raskaitakin ovat osin olleet nämä vuodet. Isä kuoli pian lähetteen hakemisen jälkeen. Kun ensimmäinen aika tuli tutkimuksiin, ei se käynyt minulle lainkaan ja pyysin uutta aikaa, jota ei koskaan tullut. Tai tuli, kun melkein vuoden kuluttua olin sen verran toipunut isäni poismenosta, että sain taas soiteltua ja kyseltyä uutta aikaa. Lopulta homma lähti alkuun, mutta T-polin yksi suuri ongelma on mielestäni henkilökunnan sitoutumattomuus työhönsä ja suuri vaihtuvuus. Itsellänikin matkan varrelle mahtui kolme eri lääkäriä ja kaksi hoitajaa, eikä heistä muuten kukaan enää työskentele siellä. On tämä sen tyyppinen prosessi, että toivoisi omahoitajan ja lääkärin pysyvän samana alusta loppuun. Muutenkin raskas ja voimia vievä prosessi on tämmöisellä järjestelyllä vieläkin rankempi. Lisää rasitteita tulee kaiken venymisestä, jokainen asia vaatii ensin puolen vuoden jonottamisen, jonka jälkeen pääsee lääkäriin kuulemaan, että pääsee seuraavaan puolen vuoden jonoon. Lakeja on säädetty näistäkin hoidoista, mutta käytännön järjestelyt eivät toimi lain edellyttämällä tavalla. Sama toki taitaa olla koko sairaanhoidon kanssa. Ja jonot vaan pitenevät entisestään toki suuren hoidettavien määrän takia, mutta myös lääkäreiden asenteiden ja haluttomuuden vuoksi. Ja ne konferensit ja kokoukset...

Itselläni on nyt asiat ihan kivalla mallilla. Olen maalannut oman tulevaisuudenkuvan valmiiksi, siis niin valmiiksi kuin sen nyt voi kuvitella. Olen rakentanut oman pienen sateenkaarimaailmani valmiiksi ja jonkinlainen aurinkokin siellä paistaa. Voin sanoa olevani onnellinen, mutta toisaalta olen vain niin onnellinen kuin rakkainpani on. Ja hänellä on vielä pitkä matka tähän ja monta murhetta murehdittavana, mutta ei auta kuin luottaa, että asiat hänelläkin järjestyvät. Odottavan aika vaan on niin pitkää. Onneksi saan olla tukemassa häntä näiden asioiden ylä- ja alamäissä. Silti ottaa lujille välillä - ja kaikilla ei ole tukijoita. Tämä on elämänvaihe, jossa ystäviä enemmän katoaa kuin niitä löytyy.

Kyllä elämä on ihanaa!