Follow by Email

tiistai 26. elokuuta 2014

Veikö Putin meidän vuosipäiväherkkumme?

Niin, tänään on meillä rakkaan puolisoni kanssa kolmas vuosipäivä. Tasan kolme vuotta sitten menimme naimisiin Lohjan maistraatissa - tosin emmehän me enää ole naimisissa, vaikka emme ole eronneetkaan. Tätä tämä Suomen trans- ja avioliittohihhulilaki teettää.

Niin tai näin, me juhlistamme näitä vuosipäiviämme hyvän ruoan ääressä. Menin töistä kaupaan haeskelemaan naudan sisäfilettä, vaan eipä ollut. Vaihdoin kauppaa ja samanlainen tilanne seuraavassakin kaupassa. Tässä kohtaa piti jo alkaa lihatiskiltä kyselemään, että mitä ihmettä, missä mennään, mikä maa, mikä valuutta? Vastaus oli muuten semmoinen, etten ole ennen kuullutkaan. Naudan sisäfile on niin kallista nykyisin, ettei sitä kannata ottaa myyntiin, kun kukaan ei sitä ostaisi. Empähän ole tämmöiseenkään ennen törmännyt ja nyt taas.

Putin- juustoista eli näistä markkinoille tulleista Venäjälle tarkoitetuista juustoista ja muistakin elintarvikkeista on viimeisen viikon aikana puhuttu aivan kyllästymiseen asti. Samassa yhteydessä on varoiteltu, että kun Putinin eväät loppuvat kaupoista, nousevat hinnat aikaisempaakin korkeammiksi. Nyt jo pelottaa, mitä onkaan tulossa, jos liha on nyt jo niin kallista, ettei kauppiaiden kannata sitä edes yrittää myydä.

Mun kullan kallista sisäfilettä - sitä lopulta löytyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.