Follow by Email

perjantai 28. marraskuuta 2014

Avioliittolakineutraalit odotukset

Lainattu kuva Uuden Suomen artikkelista


Niin Suomen eduskunta tänään niukasti äänesti tuon avioliittolain puolesta. Ja kansa juhlii - paitsi homekorvat, jotka ovat jo punomassa omaa kostoaan, jotta lukutaidottomien hihhuleiden typerät ajatukset ja vanhoillinen katsomus Mooseksen aikaisen satukirjan tarinoista edes jollain vääristyneellä ja mielivaltaisella konstilla saataisiin pidettyä voimissaan.

Valitettavaa tässä onkin juuri se, että tämän hallituksen aikana asia etenee korkeintaan alkueristä neljännesfinaaleihin ja seuraavan hallituksen aikana pelataan vasta ratkaisuottelut. Itse en usko - no en todellakaan usko, kun en ole kovinkaan uskovaista tyyppiä - en siis usko lain toteutumiseen ennen kuin näen lakimuutoksen presidentin allekirjoituksellaan vahvistaneen ja lain voimaan astuneen. Myönnän, olen pessimisti, mutta pessimisti ei pety. Pessimistille yllätykset ovat positiivisia.

On se vaan kumma, kun ihmiset jaksavat vedota Jeesuksiin, Mooseksiin ja lapsiin, että ei voi tätä lakia mitenkää hyväksyä. Kuitenkin tämä niin ihannoitu "ydinperhe"- käsite miehen ja naisen välillä on viimeaikaisten uutisointienkin mukaan ottanut aika pahasti siipeensä. Perinneperheiden äidit murhaavat pieniä lapsiaan ihan liukuhihnalta ja jotkut siinä sivussa ohimennen itsensäkin. Sekö on nyt sitä lasten perusturvaa, hah ja paskat. Ehkä tämäkin lakialoite vielä kaatuu, mutta ainakin me, ketä tämä asia koskee ja liikuttaa, me muistamme, ketkä tänään eduskunnassa äänestivät ja mitä. Me muistamme äänestyspäivän tullessa, ketä silloin äänestää ja erityisesti ketä ei pidä missään tapauksessa äänestää. Meidän pitääkin olla seuraavissa vaaleissa varmaan aika aktiivisia, jotta home ei leviä. EI Räsäsen ja Soinin inkvisitiolle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.