Follow by Email

lauantai 27. joulukuuta 2014

Millainen vuosi oli 2014?

Päällimmäisenä mieleen jäi ikävät asiat, kuten ongelmat haasteet töissä. Niistä ei sen enempiä nyt, niiden kanssa pitää osata elää. Yksityiselämässä ei siinäkään ihmeellistä kerrottavaa ole. Tavallaan 2014 oli jonkinlainen välivuosi minulle, paitsi että musiikkia tein enemmän kuin koskaan aiemmin. Vuoden kuluessa syntyi aiotun 12 biisin sijaan 25 biisiä. Eilen vielä aloitin uuden albumin tekemisen sen ensimmäisellä biisillä. Musiikki - samoin kuin joskus aikoinaan piirtäminen oli minulle jonkinlaista terapiaa. Mitä enemmän mielessä pyörii asioita - hyviä tai pahoja - sitä enemmän saan aikaa musiikkia tai piirtäminen yleensäkin sujuu. Nämä mielen myllerrykset inspiroivat tekemään. Siksi onkin ihmeellistä, että juuri nyt tein paljon biisejä, kun ei ole ollut mitään varsinaista inspiraation aihetta oikeastaan.

Paljon aikaa on ottanut tässä loppuvuodesta tuo projekti meidän alakerrassa. Rakennamme sinne kotielokuvateatteria. Sitä mukaa, kun tulee valmista, tehdään jo lisäsuunnitelmia ja joku paikka muuttuu. Hienohan siitä tulee ja se alkaa olemaan jo miltei valmis. Videoprojektori puuttuu vielä - pikku juttu, heh. Tilattu on, kunhan vaan tulisi joskus. Ehkä sitten kun tuo on valmis, niin teen siitä pienen esittelyvideon, jolloin saattaisi toteutua samalla myös se lupaamani Jennan ääninäytekin.

Yleisesti voi todeta noihin pariin edelliseen kirjoitukseeni, että avioliittolaki eteni, vaikka voi sekin vielä teoriassa kaatua, kun tässä välissä vielä vaihtuu hallituskin. Tarkoittaa varmaan sitä, että nyt pitää vaivautua äänestämäänkin, jotta homekorvat eivät pääse yksin riehumaan vallankahvassa.

Tammikuussa rakas puolisoni menee sairaalaan operoitavaksi, joten siinäkin on jännittämistä. Taidan jännittää enemmän tätä kuin mitä jännitin omaa leikkaustani aikoinaan muutama vuosi sitten. Olen järjestellyt työmatkojani siten, että pääsen lähes joka päivä sairaalaan käymään. Kesälomaakin on säästössä pari päivää ja viikon talviloma.

Siinäpä sitä oli jo vähän ensi vuodenkin suunnitelmiakin.

Hauskaa ja onnellista uutta vuotta 2015. (saatanhan minä jotain vielä kirjoitella tänä vuonnakin, mutta...)


Pari kuvaa keskeneräisestä kotiteatterista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.