Follow by Email

perjantai 31. tammikuuta 2014

Blogiton tammikuu

Blogittomaksi tämä miltei jäikin. Tuo saunaremontti on vienyt aikaa aivan valtavasti ja välillä on tullut huhkittua jopa 13 - 14 tunnin päiviä tuolla alakerrassa. Eikä remontti ole edes valmis vielä, vaikka saunomaan on päästy jo ja pyykinpesukone on paikoillaan ja käytössä. Työt jäi kuitenkin vähän kesken, sillä tuli paljon tärkeämpää tekemistä väliin.

Ehti kulua miltei kolme kuukautta edellisestä kerrasta, kun meillä oli meidän ihana pikku koiruutemme käymässä. Eikä se tälläkään kertaa ehtinyt olla kuin viikon - oikeastaan vähän allekin, kun piti taas lähteä viikon työmatkalle. En muista, mitä olen tuosta hyperaktiivisesta welssijannusta kertonut, mutta ikävä sitä taas oli ja on nytkin. Onneksi tällä kertaa se sai olla suht terveenä. Jippii, ei tarvinnut käydä sen kanssa eläinlääkärissä, mikä on ollutkin viimeaikoina enempi sääntö kuin poikkeus. Onhan sillä ikää jo yhdeksän vuotta eli ei ole ihan nuorukainen enää. Koira on meidän ja minun eksäni "yhteishuoltajuuslapsi", mutta on ihan selkeästi enimmän osan ajasta eksällä. Tällaisessa järjestelyssä on toki puolensakin varsinkin, kun joutuu lähtemään reissuun, kuten tällä viikollakin.

Täältä tulee Rhodri
Tämmöinen meriselitys tällä kertaa. Josko saisi taas enempi juttua aikaiseksi, kun toivottavasti tulevan viikonlopun aikana saunakin tulee kokonaan valmiiksi.