Follow by Email

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kuulumisia eli korvat hörölle!

Kauan on taas kulunut siitä, kun viimeeksi jotain kirjoittelin. Ei ole oikein ollut mitään ihmeellistä kerrottavaa - tai oikeastaan en ole saanut sanottavaani puettua sanoiksi tai lauseiksi. Sitäkin enemmän olen viimeajat keskittynyt rakkaaseen harrastukseeni. Voi sanoa, että tämä alkuvuosi on mennyt oikeastaan musiikin parissa. Pitkästä aikaa olen ollut sillä saralla taas aktiivinen. Viimeisin tekemäni biisi jopa nousi tuolla Mikserissä listoille - aika merkityksetön juttuhan se on, mutta minulle ihan tärkeä asia. Ihmeellistä siinä on se, että nyt kun tuo on ollut vähän näkyvillä, niin moni on hoksannut niitä kuunnellakin. Suurin osa biiseistä on mitä on, mutta ehkä pari ihan onnistunuttakin. Ai mitä? Lauluääni, sanat biiseille - no ei taatusti. Kun en laula, niin en laula. Joskus takavuosina tein kyllä pari biisiä, johon tein sanat ja laulaaloilottelin ne, mutta sitä ei kestä kuunnella edes naapuri kollikaan, joten parempi pitäytyä syntikka- ja rumpuosastolla. Näiden edellä mainittujen kahden nolon teoksen toivossa ei kannata lähteä noita soittimia läpi kahlaamaan, sorry.

Kevään kuulumisia voi kuunnella tuolta vasemmalta jostain alhaalta löytyvien soittimien kautta, JennaK uudempaa ja The Album J vanhoja
Kaikessa musiikissani kuuluu sen hetkiset tunteet ja mielialat. Ei minusta olisikaan ammattimuusikoksi, koska musiikkia saan aikaiseksi vain silloin, kun on jotain tuntemuksia - mieluummin vahvoja sellaisia. Yksityiselämässä menee ihan mukavasti, mutta työpaikalla on ilmapiiri aika raskas. Voisi sanoa, että jokainen maanantai tuntuu edellistä maanantaita enemmän maanantailta. Tässä porskutellaan maanantaista toiseen odotellen jotain supermaanantaita tulevaksi. Taidan olla loman tarpeessa ja onneksi sellainenkin on pian tarjolla, kun alkaa neljän viikon kesäloma.